У районі проведено кубок по футболу «Золотий Колос – 2017»

Дата: 13.11.2017 17:47
Кількість переглядів: 1073

Традиційно щороку в середині листопада проводиться кубок по футболу «Золотий Колос», який присвячується Дню працівника сільського господарства. Не став виключенням і 2017 рік. 12 листопада на резервному полі (зі штучним покриттям) міського стадіону за традиційний кубок змагалися найкращі команди району: «Базис» Городецьке, «УТК – 2» Паланка, «Базис» Кочубіївка та «ФК Дмитрушки» Дмитрушки. Сліпим жеребом команди було поділено на дві півфінальні пари.

Відкривав турнір поєдинок між командами «Базис» Городецьке та «ФК Дмитрушки». Гра була цікавою, швидкою та відкритою. У першій половині зустрічі футболісти з Городецького відкрили рахунок, у другій половині «ФК Дмитрушки» вдалою командною грою рахунок зрівняли, та під завісу матчу «Базис» Городецьке вирвав перемогу. Остаточний рахунок зустрічі 2 – 1 на користь «Базису».

Наступна зустріч відбулась між «Базисом» з Кочубіївки та «УТК – 2» з Паланки. Гра також була цікавою, жодна з команд не відсиджувалась у захисті, але і забити гол в основний час вони також не змогли. У серії післяматчевих  пенальті перемогла команда «УТК – 2».

За третє місце грали команди «ФК Дитрушки» та «Базис» з Кочубіївки. І в цій зустрічі остаточний рахунок 0:0. У післяматчевих пенальті бронзу виборола команда «ФК Дмитрушки».

У фіналі зустрілись «Базис» з Городецького та «УТК – 2» з Паланки. Матч був цікавий, з багатьма гострими моментами від обох команд, але в голи жодна з нагод не реалізувалась. І знову глядачі стали свідками післяматчевих пенальті. За високої нервової напруги вдалішими були футболісти «Базису» з Городецького.

Після матчів відбулась урочиста частина. До учасників змагання з вітальним словом звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту Уманської РДА Борис Бондар та вручив командам заслужені нагороди: м’ячі, грамоти, медалі та звичайно ж кубки.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту

Уманської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь