Відбувся семінар для адміністраторів шкільних сайтів Уманщини

Дата: 28.11.2023 12:14
Кількість переглядів: 140

Фото без опису

Про роботу сайтів закладів освіти говорили на семінарі

Сучасна освіта вимагає інтеграції освітнього середовища у глобальний інформаційний простір. Кожен заклад освіти прагне мати привабливий імідж, бути конкурентоспроможним та мати ефективну систему роботи з інформацією для забезпечення внутрішніх потреб і надання необхідних відомостей суспільству.

Чудовою можливістю продемонструвати особливості свого закладу, розповісти про досягнення, розмістити актуальні новини та надати всім користувачам інформацію, яка їх зацікавить, є створення та наповнення сайту закладу освіти. Про це наголошувала начальник відділу освіти, охорони здоровя, культури, спорту та туризму Уманської РДА Леся Федотова на практичному семінарі    у режимі он-лайн за участі  директорів закладів загальної середньої освіти Уманського району та адміністраторів сайтів.

Під час роботи семінару було проаналізовано позитивні сторони та  недоліки сайтів закладів загальної середньої освіти Уманського району, акцентувалася увага керівників щодо дотримання ними статті 30 Закону України «Про освіту», відповідно до якої заклади освіти мають формувати відкриті й загальнодоступні ресурси з інформацією про свою діяльність та оприлюднювати інформацію і документи відкритого доступу.  

Про безкоштовні конструктори сайтів, їх переваги та недоліки розповів головний спеціаліст відділу з інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю та цифрового розвитку Олег Рибак. Модератором зустрічі виступила Валентина Смішко – головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоровя, культури, спорту та туризму Уманської РДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь