Розширена колегія Державного архіву Черкаської області

Дата: 19.02.2024 11:08
Кількість переглядів: 72

Фото без опису   

 15-16 лютого 2024 року відбулася розширене колегія Державного архіву Черкаської області та одноденний семінар-навчання для працівників архівних відділів районних державних адміністрацій та міських рад.

       Засідання розширеної колегії ДАЧО відбулося за участі та головування заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації Олександра Шамрая та директора облдержархіву Тетяни Клименко.

          В ході колегії були підбиті підсумки роботи Державного архіву Черкаської області, архівних відділів райдержадміністрації та міських рад за 2023 рік, а також визначені головні пріоритети у діяльності архівних установ області  на 2024 рік. 

          Головним меседжем було те, що протягом 2023 року працівниками держархіву області та архівних відділів вдалося забезпечити сталу роботу архівних установ на відносно безпечній території нашої держави в умовах повномасштабної війни росії проти України.  Планові завдання виконувалися, заяви громадян і запити установ розглядалися, скарг на роботу архівів не було.

Фото без опису

          Пріоритетними  напрямками в діяльності архівних установ області залишаються оцифрування (сканування) облікових документів архівів та розміщення їх на офіційних сайтах, проведення суцільного перевіряння наявності та умов зберігання погосподарських книг колишніх сільських рад, що увійшли до складу ОТГ, завершення виконання Програми здійснення контролю за наявністю, станом і рухом документів  Національного архівного фонду на 2020-2024 роки, що зберігаються в архівному відділі Уманської РДА у 2024 році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь