Мінекономіки запрошує бізнес долучитися до формування майбутнього економіки України

Дата: 06.03.2024 09:23
Кількість переглядів: 315

Фото без опису

У рамках ключового кроку до зміни економічного ландшафту України Міністерство економіки запрошує міжнародний і вітчизняний бізнес до відкриття проектних можливостей та обговорення реформ через Ukraine Business Compact (UBC).

Започаткована у 2023 році, UBC швидко перетворилася на глобальну мережу з понад 650 компаніями, які зацікавлені в інвестуванні та участі у відбудові України. Щоб розвинути цей імпульс, Міністерство економіки проведе серію семінарів і робочих груп з бізнесом для вивчення перспективних секторів для інвестицій і побудови міцних міжнародних партнерств. Робочі групи також дадуть можливість підприємцям висловити свої погляди на те, як усунути бар’єри для інвестицій та покращити зручність ведення бізнесу в Україні.

Ця ініціатива є основою бачення Міністерства економіки щодо виведення приватного сектору на ключові позиції у здійсненні реформ та забезпеченні економічного зростання в Україні.

«Ми прагнемо створити сприятливе середовище для процвітання бізнесу та інвестування в Україні. Через UBC ми будуємо мости між українськими підприємствами та світовими інвесторами, рухаючи вперед нашу економіку», – зазначилаПерший віцепрем’єр-міністр України – Міністр економіки Юлія Свириденко.

«UBC — це не просто чергова серія дискусій, а мета — розпочати шлях економічної трансформації та побудови партнерства для України і наших міжнародних партнерів», – наголосив заступник Міністра економіки Володимир Кузьо.

Підприємства, які бажають взяти участь, мають приєднатися до UBC, зареєструвавшись на сайті https://ubc.globalcompact.org.ua/. Їм буде запропоновано пройти коротке опитування, відповіді на яке будуть представлені та стануть відправною точкою для обговорення на першому семінарі.

За інформацією Міністерства економіки України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь