На ліквідацію наслідків негоди в районі спрямовано всі сили

Дата: 18.01.2018 18:00
Кількість переглядів: 1031

Заметіль, хурделиця та сильний снігопад на Уманщині спричини значні ускладнення дорожнього руху. З ночі 18 січня розпочалися роботи з розчищення заметів і безперервно тривають донині.

Задіяно 15 одиниць техніки філії „Уманський райавтодор”, 6 – філії «Уманська ДЕД», 5 – районного управління Державної служби надзвичайних ситуацій.

Окрім того, районною державною адміністрацією додатково залучено 2 одиниці важкої техніки військової частини А-1588, техніка сільгоспвиробників: Уманської філії ПрАТ "Райз-Максимко", ТОВ" Аграрій СВ ПП", ДП "Умань-Агро", ТОВ ім. Черняховського, ТОВ «Новий Світ-Агро». Силами сільськогосподарських підприємств, які працюють на території району, розчищаються вулиці по селах Уманщини.

За сприяння райдержадміністрації та підтримки товаровиробників розгорнуто мобільний пункт обігріву на трасі Київ-Одеса. У пункті роздають гаряче харчування і напої – суп, хліб, чай, каву, цукерки – для людей, які потрапили в снігові пастки: автобус із дітьми, пасажирські автобуси, інші автомобілі з пасажирами; а також для аварійно-рятувальних бригад.

Аварійно-рятувальні служби працюють посилено, наразі задіяно весь їхній особовий склад для роботи в цілодобовому режимі. Роботи з розчищення снігу та рятування людей із заметів проводиться під особистим контролем голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка, який знаходиться на місцях надзвичайних подій.

На даний момент під головуванням голови Черкаської обласної державної адміністрації Юрія Ткаченка, за участі його заступника Костянтина Омаргалієва на базі філії «Уманська ДЕД» відбувається засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків негоди.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь