Дітей Уманщини привітали зі святом Миколая

Дата: 20.12.2018 18:05
Кількість переглядів: 857

Фото без опису19 грудня християни відзначають День Святого Миколая Чудотворця. Дідуся з торбинкою подарунків на плечах знають усі з самого дитинства. Миколай допомагав бідним, рятував людей від голоду та приносив нужденним гроші та гостинці.

У цей святковий день привітання дітей різних категорій стало у нашому районі  традицією. Не став винятком і нинішній 2018 рік.

Тож, 19 грудня, у Родниківському сільському будинку культури відбулося загальнорайонне дитяче свято, на якому зібралися обдаровані діти, діти із сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування та діти загиблих учасників антитерористичної операції.

Зі словами вітань та щирими побажаннями до них звернулися голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець.

Звертаючись до винуватців святкового дійства, Євгеній Михайлович відмітив: «У ці дні легендарний дідусь мандрує Україною, приносить подарунки дітям, котрі чемно себе поводили, гарно навчалися, слухалися батьків та вчителів. Діти покладають на Миколая особливі надії, адже щиро вірять, що добрий і всесильний покровитель допоможе здійснити мрії.

Бажаю, щоб у цей день кожен з вас одержав приємну звістку, щоб завжди поруч були люди, які підтримають і допоможуть, щоб з обличчя не сходили щира посмішка і гарний настрій. Вітаю всіх маленьких жителів району, а також усіх тих, хто вірить у справжні дива! Бажаю усім щедрого благословення Святого Миколая, його прихильності та опіки, затишку в оселях та тепла в серцях! Любі діти, зростайте добрими та щасливими - батькам на радість, а Україні – на славу!».

Цього дня святий Миколай, а з ним і керівництво району, не забувся навідатись до тих дітей, які 19 грудня знаходилися в педіатричному відділення центральної районної лікарні. Прямо у палатах маленькі пацієнти отримали вітання від голови райдержадміністрації Євгенія Михайловича, голови районної ради Оксани Супрунець та головного лікаря Інни Добрянської. Спільно зі святим Миколаєм вони вручили малечі подарунки.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь