Голова Уманської РДА Євгеній Данченко привітав футбольні клуби «УТК» і «УТК-2» з перемогами в чемпіонаті та першості Черкащини 2018

Дата: 23.11.2018 18:12
Кількість переглядів: 1136

23 листопада відбулося справжнє спортивне свято з нагоди, яку можна назвати історичною подією – футболісти з Уманщини стали кращими в Черкаській області. Високі досягнення району забезпечили футбольні клуби «Уманського тепличного комбінату»: команда «УТК-2» стала переможцем Першості Черкаської області серед команд Першої ліги, а команда «УТК» виборола перше місце в Чемпіонаті Черкаської області серед команд Вищої ліги.

Урочистості проходили в приміщенні Уманського державного педагогічного університету імені П. Тичини за участі голови Уманської районної державної адміністрації Євгенія Данченка, голови районної ради Оксани Супрунець, голови Паланської ОТГ Петра Кучеренка, першого заступника Голови федерації футболу Черкаської області Володимира Фощія, директора приватно–орендного сільськогосподарського підприємства «Уманський тепличний комбінат», президента Футбольного клубу «УТК» Миколи Гордія, а також багатьох інших.

З нагоди перемоги у чемпіонаті та першості Черкаської області 2018 року голова Уманської РДА Євгеній Данченко привітав господаря свята Миколу Гордія, а також увесь склад футбольних команд:

«Це надзвичайно важливі події в історії футболу і загалом спорту Уманського району. Ваші досягнення свідчать про те, що футбольний клуб формують сильні духом і тілом спортсмени, справжні ентузіасти своєї справи. Ви – гордість Уманського району і всієї Черкащини.

Зичу подальших високих здобутків та перемог у змаганнях на славу Уманського району, нових рекордів, мирного неба, родинного та сімейного затишку. Нехай ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури та спорту, взірцем для підростаючого покоління та загалом жителів нашого району. Хай завжди з вами будуть везіння, спортивна витримка і воля до перемоги!»

За вагомий особистий внесок у розвиток спортивної галузі району, активну громадську діяльність та пропагування здорового способу життя Подяку Уманської райдержадміністрації вручено Президенту клубу ФК «УТК» ГОРДІЮ Миколі Васильовичу.

За багаторічну сумлінну працю, визначні досягнення в професійній діяльності та належну підготовку переможців чемпіонату Черкаської області з футболу Подяками Уманської райдержадміністрації відзначено головного тренера ФК «УТК»  Казанюка Олександра Федоровича та головного тренера ФК «УТК-2»  Єжаченка Олександра Михайловича.

В ході заходу футболістам були вручені золоті медалі та Кубки Чемпіонів області. Святкового настрою додали всім присутнім творчі особистості з УДПУ – вокальне чоловіче  тріо  «Гонта» та Анастасія Шинкарук.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь