На сесії районної ради прийнято ряд важливих рішень

Дата: 21.12.2017 18:15
Кількість переглядів: 1013

Фото без опису

21 грудня відбулася сесія Уманської районної ради, в якій взяв участь голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко. Присутність 34 депутатів райради із 50 забезпечило кворум та успішний розгляд усіх питань порядку денного.

Серед винесених питань – про звіт голови районної ради; про звіт постійної комісії з питань соціально-економічного розвитку та регуляторної політики; про програму економічного і соціального розвитку району на 2018 рік; про районний бюджет на 2018 рік; про Програму розвитку дорожньої інфраструктури і фінансування робіт, пов’язаних з будівництвом, реконструкцією, ремонтом та утриманням автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Уманському району на 2018 рік; про районну комплексну програму щодо медичного, соціального забезпечення, адаптації, психологічної реабілітації, професійної підготовки (перепідготовки) учасників антитерористичної операції на 2018-2022 роки; про районну програму «Питна вода» Уманщини на 2018-2020 роки; про районну програму  «Організація харчування учнів 1-4 класів та дітей пільгових категорій у закладах загальної середньої освіти району на 2018 рік»; про внесення змін до рішення районної ради від 22.12.2016 № 15-3/VІІ „Про районний бюджет на 2017 рік”.

На початку засідання взяла слово голова Громадської ради при Уманській райдержадміністрації Тетяна Чорномаз, яка закликала депутатів та всю аудиторію достойно відзначити 80-ліття видатної постаті України В’ячеслава Чорновола.

Звіт голови районної ради депутати оцінили схвально, адже у 2017 році було виконано багато добрих справ у районі не без безпосередньої участі Оксани Супрунець.

Програму економічного і соціального розвитку району на 2018 рік, як і проект районного бюджету на 2018 рік, затвердили без обговорення, адже до цього була проведена клопітка робота щодо їх удосконалення на засіданнях комісій та президії районної ради.

Частина коштів бюджету району відтепер акумулюється в Паланській об'єднаній територіальній громаді. Зважаючи на те, що ОТГ здійснює лише перші кроки у своєму функціонуванні і не сформувала всі необхідні підрозділи для забезпечення життєдіяльності населення, половина її бюджету передається районному бюджету на утримання закладів освіти, медицини, надання соціальних та інших послуг.

Було на сесії місце і святковому настрою – його подарували працівники Центру культури і дозвілля, які привітали депутатський корпус і всіх присутніх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь