На Уманщині проходить благодійна акція «Добро починається з тебе»

Дата: 05.10.2018 18:18
Кількість переглядів: 1024

Фото без описуУже стало доброю традицією щорічно протягом вересня – жовтня організовувати проведення благодійної акції «Добро починається з тебе» по збору овочів та фруктів для надання натуральної допомоги мешканцям Рижавського стаціонарного відділення територіального центру.

Акція спрямована не тільки на те, щоб допомогти закладу заготовити овочі на зиму, а й привернути увагу суспільства до проблем людей похилого віку, закликати до милосердя.

Милосердя й увагу до підопічних необхідно виявляти не тільки під час проведення певних заходів, а й щодня. Старість не обмине нікого. Для них – це не лише краплина уваги, але і океан доброти, невимовне почуття вдячності і щастя.

Про проведення благодійної акції було повідомлено всіх жителів району. Зусиллями соціальних робітників, майже в усіх селах за сприяння сільських голів були розроблені спільні плани, заходи, наданий транспорт.

Хочеться відмітити ряд підприємців та керівників господарств,  котрі з року в рік надають допомогу підопічним  терцентру, беруть активну участь в різних благодійних акціях. Висловлюємо щиру подяку керівникам: ФГ АФ «Базис» - Осадчому В.О., ПОСП «Уманський тепличний комбінат» - Гордію М.В.,  АФ «Орієнтир  Агро Б» - Бойку Р.Б., ФГ «Хорста» - Хорохоньку С.В., ФГ «Імпульс» - Пастушенку М.В.

 Директор терцентру Наталія Кицик та очолюваний нею колектив дякує всім доброчинцям. Добрі справи не залишаються непоміченими. Нехай Господь Бог повсякчас благословляє Вас і сторицею винагородить за Вашу чуйність та доброту.

Щиро дякуємо всім небайдужим!

Директор терцентру  Н.Г. Кицик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь