У Доброводах, Аполянці та Юрківці відбулися загальні збори громадян

Дата: 16.03.2018 15:30
Кількість переглядів: 862

14 та 15 березня загальні збори громадян відбулися у Доброводах, Аполянці та ЮрківціУчасть у них брали голова районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники районної ради.

Про виконання бюджету сільської ради та програми соціально-економічного розвитку села Доброводи поінформував сільський голова Юрій Горбань. Зокрема, він озвучив, що у минулому році в населеному пункті здійснено капітальний ремонт свердловини № 1 по вул. Вишнева на суму понад 200 тис. грн, зроблено частковий поточний ремонт вул. Південна на суму понад 199 тис. грн, придбано музичну апаратуру для будинку культури на суму 50 тис. грн; здійснено поточний ремонт ритуального майданчика на сільському кладовищі (біля 70 тис. грн); виготовлено технічну документацію на спецводокористування на суму 10,1 тис. грн; придбано адресні таблички з назвою вулиць та номером будинку на суму 4,5 тис. грн (за рахунок коштів самооподаткування).

Сьогодні у населеному пункті потребують вирішення питання ремонту містка по дорозі Умань-Черкаси, ремонт будинку культури та забезпечення працівників соціальної сфери земельними ділянками.

Фото без опису

Протягом 2017 року в Аполянці проведено ряд робіт, а саме:

 – завершено внутрішній ремонт сільського будинку культури  (5 тис. грн  – кошти ТОВ «Прометей» і 3,6 тис. грн – кошти сільської ради);

– проведено ремонт покрівлі даху ФАПу (1,6 тис. грн – кошти ТОВ «Прометей»);

– проведено благоустрій населеного пункту (31,2 тис. грн – кошти ТОВ «Прометей» та 12,5 тис. грн – кошти сільської ради);

– здійснено художнє оформлення зупинки (6,8 тис. грн – кошти сільської ради);

– проведено ремонт ДНЗ «Білосніжка» (200 тис. грн – кошти сільської ради);

– проведено благоустрій території ФАПу (2 тис. грн – ТОВ «Прометей»);

– проведено ремонт покрівлі будинку культури (404 тис. грн – субвенція з районного бюджету);

 – проведено зовнішній  ремонт  будинку культури (22 тис. грн – кошти ТОВ «Прометей»). 

У планах Аполянки на 2018 рік – здійснення ремонту доріг, будівництво сільського водогону та завершення ремонту будинку культури. 

Серед досягнень Юрківки у 2017 році – проведення  капітального ремонту фасаду будинку культури на суму 194,880 тис. грн та капітального ремонту дороги по вулиці Садова на суму 160 тис. грн, виконання  робіт  по виготовленню генерального плану села на суму 78,384 тис. грн. Окрім того, за минулий рік було виготовлено дозвіл на спецводокористування (15 тис. грн) та дозвіл на викиди (10,2 тис. грн); проведено мережу Інтернет в сільську раду та будинок культури (6,782 тис. грн); придбано комп’ютерну техніку для будинку культури (13,6 тис. грн); встановлено таблички на «Обеліск слави» та адресні таблички (4,625 тис. грн). За рахунок субвенції з обласного бюджету в сумі 25 тис. грн придбано  та установлено дитячий  майданчик.

Також сільська рада надала ряд субвенцій на медицину, соціальний захист та  освіту району. Зокрема, 65 тис. грн – на придбання автомобіля для Юрківської амбулаторії та 50 тис. грн – на купівлю шкільного автобуса.

Вагому підтримку населеному пункту надає ТОВ «Агроплант». Коштами підприємства було надано допомогу вдовам до Дня Перемоги, учасникам бойових дій до Дня Незалежності та придбано мобільну акустичну систему для будинку культури.

Серед планів на 2018 рік – поточний ремонт  приміщення будинку культури,  встановлення адміністративних меж населеного пункту, виготовлення нормативно-грошової оцінки земель населеного пункту, поточний ремонт доріг по вул. Сановської, Садова, Соборна, Любашівська, Молодіжна та ремонт свердловини по вул. Соборна.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь