Євгеній Данченко звернувся до депутатів районної ради та сільських голів з приводу введення воєнного стану

Дата: 29.11.2018 18:41
Кількість переглядів: 966

Фото без опису«Як обрані представники громад, ви повинні перші доносити людям правдиву інформацію і показувати приклад її розумного аналізу», - з такими словами голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко звернувся до депутатів районної ради та сільських голів  під час сесійного засідання 29 листопада. Мова йшла про уникнення паніки під час введення на окремих територіях України воєнного стану.

 «В Уманському районі і загалом у Черкаській області воєнний стан не введено, тож ми працюємо в звичайному режимі. Але в цей час не забуваймо, що ми є частинкою великої країни, тому осторонь стояти не можемо. Аналізуйте і ретельно перевіряйте інформацію,  не розповсюджуйте в жодному вигляді матеріали про наші режимні об’єкти, пересування військ чи техніки», - наголосив Євгеній Михайлович та додав, що із введенням воєнного стану жодних обмежень конституційних прав громадян України не буде, лише посилюються заходи оборонного характеру.

Особливу увагу очільник району звернув на належну організацію виборів до Ладижинської і Дмитрушківської об'єднаних територіальних громад, які відбудуться 23 грудня.

«Давайте зробимо все можливе, щоб вибори пройшли у правовому полі, чесно, прозоро і порядно. В останню чергу нам потрібен розкол у суспільстві через певні політичні інтереси», - закликав Євгеній Данченко політичних та громадських лідерів.

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь