Ремонт дороги Київ-Одеса триває

Дата: 06.04.2018 18:42
Кількість переглядів: 1428

Сьогодні, 6 квітня, відбулася робоча зустріч голови Уманської райдержадміністрації Євгенія Данченка з представниками автодорожніх служб щодо стану ремонту дороги державного значення М-05 Київ-Одеса, що проходить територією Уманського району.

На даний час на ремонті дороги задіяно 11 бригад в складі 110 чоловік – філії «Уманська ДЕД», «Уманський райавтодор», ТОВ «ШРБУ № 48» м. Умань, «Звенигородська ДЕД», «Тальнівський райавтодор», а також бригади Жашківського, Маньківського, Монастирищенського та Христинівського райавтодорів.

З метою ліквідації ямковості по Уманському району задіяно 6 бригад в складі 60 чоловік з використанням 30 одиниць техніки.

Загалом на латання ям по автотрасі державного значення М-05 Київ-Одеса станом на 5 квітня уже виготовлено і використано біля 1800 тонн асфальтобетонного покриття. Зокрема, ТОВ «ШРБУ № 48» на поточно-дрібний ремонт ям витрачено 1200 тонн асфальтобетонного покриття, філіями «Уманська ДЕД» – 320 тонн, «Тальнівський райавтодор» – 150 тонн, «Уманський райавтодор» – 100 тонн.

По Уманському району ямковий ремонт дороги Київ-Одеса проведений на 5000 квадратних метрів дорожнього покриття. Поряд з цим відремонтовано 250 квадратних метрів на 552 і 555 кілометрі дороги М-12 Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка.

Планують ліквідувати ямкові частини дороги на автотрасі державного значення М-05 Київ-Одеса, що проходить через Уманський район, до 18 квітня.

Фото без опису

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь