Святий Миколай завітав до дітей Уманського дитячого притулку

Дата: 19.12.2018 19:06
Кількість переглядів: 1310

День Святого Миколая – особливо очікуване дитяче свято. Адже малеча сповнена мрій і фантазій, віри в казку і доброго дідуся, який обов’язково винагородить  за слухняність.

Передноворічна пора зазвичай для дітей проходить в очікуванні чудес, веселих святкувань, розваг та, звісно ж, подарунків. Тож у цей день, з нагоди гарного дитячого свята, до Обласного міжрегіонального центру соціально-психологічної реабілітації дітей, що знаходиться у м. Умань, завітали голова Черкаської обласної державної адміністрації Олександр Вельбівець, голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова Уманської районної ради Оксана Супрунець.

Фото без опису

Гості привітали дітей з великим християнським святом і вручили їм солодкі подарунки.

«Сьогодні ми зустрічаємо День Святого Миколая з гарними результатами. Наразі в районі функціонує 37 перших класів, навчання в яких проводиться згідно реформи «Нової української школи». Усі кабінети перших класів забезпечено сучасними меблями, ноутбуками, поновлюються дидактичними матеріалами. Гарною подією цього року стало вручення для дітей-сиріт соціального житла у селі Паланка за рахунок коштів державної програми, що знаходиться під патронатом Президента України Петра Порошенка. Водночас, Уманський район виграв конкурс по будівництву малого групового будинку для дітей у с. Собківка. А завдяки підтримці народного депутата України Антона Яценка вдалося побудувати та відкрити 14 дитячих майданчиків у 9 населених пунктах», – відмітив Євгеній Михайлович.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь