Проведено семінар-тренінг з питань встановлення опіки і сімейних форм виховання

Дата: 06.04.2018 08:32
Кількість переглядів: 802

З 26 по 30 березня 2018 року Департаментом захисту прав дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України в м. Київ було проведено семінар-навчання з питань встановлення опіки, піклування, створення та забезпечення діяльності прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу (за програмою ПРАЙД).

Метою проведеного заходу було ознайомити фахівців із нормативно-правовим забезпеченням з питань сімейних форм виховання та опрацювати десять сесій за програмою ПРАЙД по підготовці кандидатів в опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі.

В семінарі взяла участь фахівець із соціальної роботи Уманського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Луценко.

Організатором заходу була Ніна Коробченко, головний спеціаліст відділу сімейних форм виховання Департаменту соціального захисту населення. Головними тренерами тренінгу виступили Любов Лоріашвілі, головний спеціаліст Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та Віра Дрізо, залучений спеціаліст Київського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

В ході проведеного семінару, фахівець із соціальної роботи центру отримала корисну інформацію щодо форм та методів роботи із батьками, які планують взяти на виховання та спільне проживання дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.

По завершенню навчання спеціалісту центру було вручено свідоцтво про підвищення кваліфікації з питань підготовки кандидатів в опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі, що дасть можливість проводити навчання для кандидатів в в опікуни, піклувальники, прийомні батьки та батьки-вихователі.

За інформацією Уманського районного центру

соціальних служб, для сім'ї, дітей та молоді     



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь