Відбулась зустріч із студентами факультету соціальної та психологічної освіти

Дата: 09.11.2018 08:37
Кількість переглядів: 819

Фото без описуУ рамках зустрічей, присвячених Дню працівника соціальної сфери, на факультеті соціальної та психологічної освіти відбулася бесіда-зустріч студентів із директором Уманського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  Інною Гущиною.

 Основною метою зустрічі було ознайомити студентів із напрямками роботи центру,  проінформувати про роль фахівця із соціальної роботи в роботі із сім'ями, які  перебувають у складних життєвих обставинах, поділитись досвідом роботи із родинами, які потребують соціальної та психологічної підтримки.

В ході зустрічі студенти дізналися про історію створення закладу, про нормативно-правові документи, якими керується Центр у своїй діяльності. Детальніше розглянули мету, завдання Центру, познайомилися з видами соціальних послуг, які  надають фахівці із соціальної роботи. Також,     студенти брали активну участь у обговоренні таких важливих питань, як влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у сімейні форми виховання, соціальна адаптація учасників АТО та членів їх сімей, попередження негативних ситуацій у сім'ях з дітьми та ін.

В свою чергу, декан факультету соціальної та психологічної освіти університету Оксана Кравченко привітали директора центру та всіх працівників центру соціальних служб для сім'ї, дітей т молоді з Днем працівника соціальної сфери, подякувала Інні Олександрівні  за тісну співпрацю та вручила подяку.

За інформацією Уманського районного центру

соціальних  служб для сім'ї, дітей та  молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь