Людина починається з добра

Дата: 03.04.2018 08:49
Кількість переглядів: 740

18 квітня виповнюється 100 років з дня заснування Товариства Червоного Хреста України, яке допомагає тим, хто цього потребує найбільше. 100 років Товариство утверджує в суспільстві цінності, непідвладні часу: милосердя, людяність, співчуття. Фото без опису

Є  надійним помічником держави в гуманітарній сфері. Товариство Червоного Хреста України користується найбільшою довірою та впізнаваністю серед вітчизняних громадських і благодійних організацій, згідно дослідження CoreStone та GFK Ukraine. Товариство Червоного Хреста України стало лауреатом Національної премії «Благодійна Україна».

З 1 квітня по 30 квітня Уманська міськрайонна організація Товариства Червоного Хреста України проводить благодійний місячник для надання допомоги найуразливішим громадянам та постраждалим від надзвичайних ситуацій та збройних конфліктів.  

Для консолідації зусиль державних органів з громадськістю акцію підтримали районна держадміністрація та районна рада (спільне звернення до колективів додається).

Товариство поповнює ресурси запасів: коштів, майна, засобів гігієни для надання допомоги найуразливішим групам населення.

Запрошуються ветерани Товариства Червоного Хреста  поділитися спогадами про свою участь в благодійній діяльності, в підготовці санітарних дружин, санітарних постів, донорстві, проведенні тренінгів з надання першої допомоги, участі  в благодійних акціях  та програмах  Товариства. Ваша участь в різнобічній діяльності Товариства -  це його історія.

Приєднуйтеся!

Контактний телефон – 063 97 52 788.

e-mail: red-cross.um@ukr.net

 Організаційний  комітет



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь