Науково-практичний семінар «Соціально-економічний розвиток територіальних громад»

Дата: 05.05.2018 08:54
Кількість переглядів: 955

3 травня на кафедрі публічного  управління та адміністрування Уманського національного університету садівництва відбувся науково-практичний семінар за участі начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Уманської райдержадміністрації Тетяни Олександрівни Солом’яної на тему «Соціально-економічний розвиток територіальних громад».

Завідувач кафедри публічного управління та адміністрування к.е.н., доцент С.М. Приліпко у своєму вступному слові побажав учасникам науково-практичного семінару плідної роботи, вказавши на актуальність досліджуваної теми та важливість всебічного розвитку територіальних громад як первинної ланки державного устрою.

Під час виступу  начальник  відділу економічного розвитку і торгівлі Уманської РДА проаналізувала сучасний стан соціально-економічного розвитку територіальних громад Уманського району та його перспективи. Учасниками науково-практичного семінару інформація була сприйнята із великою увагою та цікавістю. Викладачі та студенти взяли активну участь у обговоренні та дискусіях під час семінару. На численні запитання аудиторії Т.О. Солом’яна надала обґрунтовані вичерпні відповіді. 

Вона висловила впевненість у тому, що в умовах нестачі фахівців з публічного управління та адміністрування, випускники кафедри поповнять ряди державних службовців усіх рівнів, особливо у державних органах виконавчої влади на місцевому рівні.

Фото без опису

 К.е.н, доцент кафедри публічного управління

 та адміністрування  О.М. Світовий



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь