Глава держави: Канада є одним із лідерів у підтримці України

Дата: 27.09.2017 16:32
Кількість переглядів: 933

Фото без описуПрезидент Петро Порошенко та Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо обговорили питання проведення реформ в Україні, в тому числі реформування Збройних Сил України та приведення їх до стандартів НАТО.

«Прем'єр-міністр та я обговорили прагнення України до НАТО та нашу роботу щодо забезпечення повної відповідності Збройних Сил України стандартам Альянсу. Я хочу ще раз підтвердити – двері Альянсу повинні бути відкритими для України» – заявив Петро Порошенко під час зустрічі з представниками ЗМІ за підсумками переговорів.

«Ми говорили про реформи в Україні і я ціную, що Україна залишається однією з пріоритетних країн для міжнародної допомоги Канади. Дозвольте мені відзначити, що Канада є одним із лідерів з підтримки України, яку ми так високо цінуємо», – наголосив Президент.

За словами Петра Порошенка, також в Україні очікують призначення Спеціального Посланника Канади з питань реформ в Україні: «Його чи її поради будуть дуже корисними для нас в перетворенні країни».

В свою чергу, Прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо зазначив, що канадська сторона надає підтримку у здійснені реформ в Україні. «Реформи, які Україна проводить, зокрема в минулому році за надзвичайно важких умов. Економічне зростання має продовжуватись і воно продовжується. Це дуже важкі рішення, які повинні ухвалюватись в Україні. І Канада в цьому плані докладає всіх зусиль, щоб бути завжди з Україною і надавати підтримку», – наголосив він.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь