«Безпека понад усе», – очільник області про ремонт мостових споруд

Дата: 05.09.2018 09:06
Кількість переглядів: 709

Шість мостових споруд відремонтують цьогоріч на Черкащині. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко під час інспектування дорожніх робіт у Канівському районі.

Тут, зокрема, триває поточний середній ремонт мосту через річку Рось на автодорозі загального користування державного значення Р-10 Канів – Чигирин – Кременчук. Наразі ремонтники монтують армувальну сітку для влаштування монолітної плити. Окрім того, лаштують захисний шар на балках, ригелях та опорах мосту. Натепер роботи тривають на правій стороні. По завершенню ремонтники візьмуться за ліву. А тому міст проїзний.

– Цей міст збудований ще півстоліття тому, – зауважив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Він був у вкрай незадовільному стані. На жаль, роками мостовим спорудам взагалі не приділяли належної уваги. Ми ж спільно зі Службою автодоріг області визначили їхній ремонт також пріоритетним питанням, бо йдеться про стратегічні напрямки та сполучення, про безпеку. Торік відремонтували шість таких об’єктів. Цьогоріч маємо стільки ж.

На ремонт мосту через річку Рось спрямовано понад 20 млн грн. Це кошти від перевиконання надходжень митних платежів. Як повідомляють у Службі автомобільних доріг у Черкаській області, роботи на цьому об’єкті заплановано завершити до кінця жовтня. На сьогодні підрядник дотримується графіку.

Прес-служба Черкаської обласної державної адміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь