Відбулося засідання Центру допомоги учасникам антитерористичної операції Уманського району

Дата: 01.08.2017 09:41
Кількість переглядів: 856

Фото без опису1 серпня 2017 року Центром допомоги учасникам антитерористичної операції Уманського району було проведено засідання круглого столу за участю керівників та спеціалістів управління агропромислового розвитку, управління Держгеокадастру, управління праці та соціального захисту населення, центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, медичних працівників, громадських спілок, волонтерських організацій учасників антитерористичної операції.

Засідання відбулося під керівництвом керівника апарату Уманської райдержадміністрації Наталії Сиротюк та заступника голови Уманської районної ради Петра Бабкіна в приміщенні ГО «Координаційний центр захисників Уманщини».

В ході заходу було розглянуто ряд актуальних питань щодо забезпечення учасників АТО та членів їх сімей житлом, надання земельних ділянок, оздоровлення учасників АТО та їх дітей, медичної та психологічної реабілітації, соціального захисту та психологічної допомоги та ін.

Особливу увагу було приділено питанню прийняття Постанови Кабінету Міністрів України від 07.06.2017 № 413 «Деякі питання удосконалення управління в сфері використання та охорони земель сільськогосподарського призначення державної власності та розпорядження ними», а також оздоровлення дітей учасників АТО.

За результатами проведеного засідання було прийнято відповідні рішення, та внесено пропозицію провести зустріч із учасниками антитерористичної операції та розглянути актуальні питання, що стосуються їх соціального та медичного захисту.

 І. О. Гущина, директор Уманського

районного центру соціальних служб

для сім'ї, дітей та молоді



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь