Про нарахування із сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

Дата: 24.09.2018 09:48
Кількість переглядів: 979

Фото без описуУправління праці та соціального захисту населення Уманської райдержадміністрації повідомляє, що відповідно до Положення про порядок призначення житлових субсидій, що затверджене Постановою КМУ від 27.04.2018 №329, житлова субсидія не призначається,

якщо у складі домогосподарства або у складі сім’ї члена домогосподарства є особи, у яких відсутній дохід або середньомісячний дохід менший від мінімальної заробітної плати і вони не сплатили єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ) у розмірі, не меншому ніж мінімальний, протягом трьох місяців у період, за який враховуються доходи для призначення житлової субсидії.

Статтею 10 Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» передбачена добровільна сплата єдиного внеску. З особою, яка подала заяву про добровільну участь у системі загальнообов’язкового державного соціального страхування, органом доходів і зборів Державної фіскальної служби в термін не пізніше ніж 30 календарних днів з дня отримання заяви укладається договір про добровільну участь відповідно до типового договору.

Договором про добровільну участь може бути передбачена одноразова сплата особою єдиного внеску за попередні періоди, в яких особа не підлягала загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню. Сума сплаченого єдиного внеску за кожен місяць такого періоду не може бути меншою за мінімальний страховий внесок на дату укладання договору, помножений на коефіцієнт 2.

Враховуючи вищенаведене, рекомендуємо непрацюючим працездатним особам, які бажають отримувати житлову субсидію, звернутися до Державної фіскальної служби для укладання типового договору щодо сплати ЄСВ.

Інструкція про порядок нарахування і сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування

За інформацією Управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь