Працівники терцентру взяли участь у фестивалі «Здійсни мрію дитини»

Дата: 24.05.2018 09:58
Кількість переглядів: 880

Днями в УДПУ імені Павла Тичини відбувся фестиваль в рамках проекту «Здійсни мрію дитини».

На запрошення декана факультету соціальної та психологічної освіти Кравченко Оксани Олексіївни, а також керівника проекту Коляди Тетяни Василівни в складі журі працювали директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг)  Уманського району:  Кицик Наталія Григорівна, завідувач відділення соціальної допомоги вдома  Сановська Юлія Анатоліївна, та соціальні працівники Пясецька Оксана Віталіївна, Решетило Світлана Юріївна.

Проект спрямований на втілення мрій дітей з дитячих притулків, дітей позбавлених батьківської опіки, дітей-сиріт та дітей інвалідів. Дітлахи розповідають свої найзаповітніші мрії, а добрі чарівники, а саме студенти ФСПО втілюють їх в життя.

Відповідно до програми фестивалю за звання кращого проекту змагалося сім конкурсних груп, але перемогу отримали студенти, які здійснили мрію дівчинки з обмеженими можливостями. Дитина мріяла про подорож  містом на ретро  автомобілі. І це сталося! Один позитивний вчинок подарував дівчинці яскраві емоції  та зробив її щасливою. 

Переможці були нагороджені  дипломом, цю почесну місію довірили Наталії  Кицик, яка привітала призерів, та закликала мріяти. Адже мрія  може змінити життя. Виконуючи дитячі мрії маленьких українців зараз, ми втілюємо мрію про щасливе, здорове, успішне, життя у майбутньому.

Учасники фестивалю також взяли участь у флешмобі, працівники терцентру вирішили не бути осторонь та виявили ініціативу приєднатися.

Дух любові, доброти та натхнення панував у залі. Працівники соціальної сфери вкотре довели, що вони вміють не лише віддано працювати , а й об’єднуватися у благодійній справі з різними закладами, службами, громадськістю.

Директор терцентру     Н.Г. Кицик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь