Творчий звіт Старобабанівського СБК присвятили Дню матері

Дата: 24.05.2018 10:06
Кількість переглядів: 1086

Травень – місяць багатий на свята, найпишніша та найпрекрасніша пора весни. Та одним із найбільш зворушливих і близьких серцю кожної людини, який відзначається у травні, є День Матері.

 Свою шану, повагу до матерів ведучі свята – Вікторія та Олександр – намагалися передати у кожному слові. Святково прикрашена зала була наповнена теплом та ласкою усміхнених поглядів матерів, чистотою та щирістю глядацьких емоцій. При вході в зал на згадку про захід матерям дарували вітальні листівки, виготовлені власноруч працівниками Старобабанівського СБК.

Фото без опису

Під час заходу звучали пісні про маму у виконанні Почапської Анастасії, Бевз Марії, Попика Руслана, Кузьменко Анастасії та Тищенко Ольги.     

Присутні на святі мами, бабусі та всі інші мешканці с. Старі Бабани мали можливість перейнятися зворушливою атмосферою свята, слухаючи також пісню «Ой чого ж ти мамо, посивіла рано» у виконанні Костенка Олександра та Почапської Анастасії.

Та не тільки сльози розчулення блищали на очах присутніх. Позитивний настрій та щирий сміх забезпечила мініатюра «Сільська та міська пані», зіграна Вощенко Галиною та Прокопенко Наталією.

Музичні вітання звучали з вуст чоловічого вокального ансамблю «Старобабанівські Музики» та жіночого вокального ансамблю «Любисток».

Гарно розбавили свято, подарували гарний настрій своїм мамам та всім присутнім в залі зразковий акробатичний колектив «Весела дітвора» з акробатичною композицією «Друзі, єднаймося!».

Надзвичайно прикрасив захід виступ чарівних мам: Перепелиці Ірини, Степанішиної Ірини, Маліновської Вікторії та Прокопенко Наталії, які разом зі своїми дітками привітали всіх мам зі святом, побажали життєвої мудрості, сили, наснаги і подарували пісню «Долоньки».

А найбільший сплеск емоцій у глядачів викликали молоді, завзяті, чарівні, завжди усміхнені та позитивні учасники гурту «Перформанс» з піснею «Молодь змінює світ»...

Все найкраще, що є на землі, починається з Мами. Без Матері, як без природи, не може обійтися людство. То ж давайте любити і цінувати наших найрідніших в світі людей – Матусь – щохвилини, а не лише у святкові дні.

Художній керівник Старобабанівського СБК

В. Маліновська



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь