Проведено семінар-навчання з соціальними робітниками

Дата: 27.04.2018 10:09
Кількість переглядів: 1320

Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району продовжує практику проведення семінарів-навчань з питань якісного надання соціальних послуг для соціальних робітників відділення соціальної допомоги вдома.

Фото без опису24.04.2018 на запрошення керівництва територіального центру був проведений семінар-навчання на тему: «Особливості спілкування з особами з розладами психіки» за підтримки факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Семінар провела лікар психіатр Уманської міської лікарні № 2 Марченко Катерина Іванівна.

Учасники семінару задали питання за суттю основної теми семінару та отримали відповіді з проблемних питань спілкування з особами з розладами психіки.

Також соціальний робітник по с. Юрківка, Сатанівська Валентина Андріївна, поділилась досвідом роботи, як на практиці відбувається догляд за паліативно хворими людьми.

До семінар-навчання були залучені студенти ФСПО,які проходять практику на базі територіального центру. Це дасть їм змогу набути практичних навичок у професійному становленні, та набути професійної майстерності.

Доцент кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи, кандидат педагогічних наук Роєнко Світлана Олександрівна на завершення подякувала організаторам і присутнім за змістовний захід, та висловила сподівання щодо подальшої тісної співпраці. 

Директор терцентру      Н.Г. Кицик



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь