«Це нова якість надання адмінпослуг», – очільник області про Єдиний регіональний портал

Дата: 07.08.2018 10:14
Кількість переглядів: 473

Єдиний регіональний портал адміністративних послуг запрацював на Черкащині. 6 серпня його презентували в ОДА.

Завдяки новому сервісу черкащани матимуть доступ до повної та актуальної інформації про адміністративні послуги, зможуть подавати заяви в режимі реального часу, а також отримувати послуги онлайн. Наразі доступні для замовлення вже 30 послуг. Навігація сервісу максимально зручна. Його розроблено з урахуванням потреб людей із порушеннями зору.

– Нашою метою є створення єдиної точки доступу, де громадяни та бізнес можуть отримати вичерпну інформацію про адміністративні послуги та замовити їх онлайн, – сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. – Ми рухаємося до європейських стандартів якості надання адміністративних послуг. Це пріоритет, визначний Президентом і Урядом, а також передбачений нашою «Стратегією-2020». Для громадян і бізнесу Єдиний портал – це пришвидшення та спрощення отримання адмінпослуг і зменшення можливості для проявів корупції, а для органів влади –  це підвищення ефективності їхньої роботи та збільшення довіри громадян.

Як наголосив очільник області, створення Єдиного регіонального порталу адмінпослуг стало можливим завдяки впровадженню на Черкащині електронного документообігу. У системі вже працюють обласна державна адміністрація, 10 районних адміністрацій, міськвиконкоми Умані та Канева.

– Під’єднання до системи електронного документообігу не вимагає великого фінансового ресурсу, але це та реформа, яку ми маємо максимально здійснити до кінця цього року, – зауважив Юрій Ткаченко. – У ній мають працювати всі органи влади, зокрема і об’єднані територіальні громади. Завдяки цьому збільшуватимуться і можливості Єдиного регіонального порталу адмінпослуг.

Єдиний регіональний портал адміністративних послуг Черкаської області:

https://admin-portal.ck.gov.ua/portal


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь