Наша погода

Дата: 27.07.2017 16:41
Кількість переглядів: 949

Фото без описуНа Уманщині середина літа зазвичай жаркий і вологий період, коли, як кажуть у народі «літо купається в теплих ночах, а налиті вологою трави стають особливо соковитими». В останні 2 дні середня температура в нашому краї становила +23+26°, денний максимум досягав +29+33°, а вночі температура не опускалася нижче +18°.

Завтра очікується вихід на Уманщину активного циклону з Балкан. Він принесе сильні зливові дощі, грози, шквали 17-22 м/с, в окремих районах випадатиме град. Після проходження циклону у суботу та неділю дощі поступово припиняться та похолодає на 3-5º, тобто після денних температур повітря +29+33º очікується +23+28º.

З початку наступного тижня, внаслідок поширення антициклону з Північної Африки, на Уманщині розпочнеться майже тижневий період спеки. Денні температури повітря можуть досягати +30+34º.

Такі погодні умови вплинуть на підвищення класу пожежної небезпеки в екосистемах району. Особливо уважними треба бути на полях, де продовжується збирання врожаю зернових. Не запалюйте кострів та уникайте куріння біля посівів, не допускайте випалювання стерні на полях.

Метеостанція Умань


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь