Відлуння давніх війн

Дата: 26.07.2017 16:33
Кількість переглядів: 1044

Фото без опису20 липня 2017 року біля с. Кочубіївка місцеві жителі виявили 3 вибухонебезпечні предмети, які за зовнішніми ознаками були схожі на авіаційні бомби.

Про небезпечні знахідки люди одразу повідомили до 14-тої державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС та правоохоронні органи. Охорону небезпечних знахідок почергово здійснювали працівники Уманського районного відділення поліції Уманського відділу поліції ГУНП в Черкаській області.

Загалом, впродовж 3-х днів, обстеживши площу у 3900 кв. м., фахівці піротехнічної групи знайшли 7 авіаційних бомб часів минулих війн - 3 ФАБ-250 та 4-ри ФАБ-50. Усі знайдені боєприпаси були знищені шляхом контрольованого підриву.

Для виконання робіт із забезпечення діяльності піротехнічного підрозділу керівником ФГ «Агрофірма «Базис» Володимиром Осадчим виділено паливо-мастильні матеріали та 1 од. техніки. Активну участь у проведенні робіт зі знешкодження небезпечної знахідки брав сільський голова с. Дмитрушок Сергій Нагорний разом із своїм сином Дмитром. Вони самовіданно працювали на екскаваторній техніці, підготувавши траншею для підриву снарядів.

У випадку виникнення подібних ситуацій, просимо жителів Уманського району ні в якому разі не намагатися знешкоджувати вибухонебезпечні предмети самостійно та обов’язково повідомляти про підозрілі предмети органи ДСНС та поліцію, адже, в протилежному випадку, це може призвести до трагічних наслідків.

За інформацією сектору з питань цивільного захисту і 

оборонної роботи райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь