З турботою про своїх підопічних

Дата: 15.06.2018 10:25
Кількість переглядів: 714

Зігріти людину увагою, підтримати добрим словом, вселити надію, надати, по можливості, соціально-побутову, медичну, матеріальну допомогу – ось одне з головних завдань працівників територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району.

Фото без описуТурботливе ставлення соціальних робітників до своїх підопічних - це клопітка робота багатьох років. Керівництвом територіального центру постійно проводиться контроль за якістю надання соціальних послуг догляду вдома пенсіонерам, інвалідам та хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги.

13 та 14 червня 2018 року працівниками територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Уманського району, а саме: завідувачем відділення соціальної допомоги вдома Сановською Ю.А. та соціальним працівником Пясецькою О.В. проведено перевірку якості надання соціальних послуг соціальними робітниками відділення соціальної допомоги вдома Шумко В.С., яка надає соціальні послуги на території с. Колодисте,   Гайдай І.А., яка надає соціальні послуги на території с. Затишок, Парокінної С.В. та Чміль Л.О., які надають соціальні послуги на території  с. Сушківка.

У результаті перевірки встановлено, що соціальні послуги соціальні робітники надають якісно, вчасно, згідно укладених договорів про соціальне обслуговування. Громадяни похилого віку задоволені роботою соціальних робітників.

Директор терцентру        Н.Г. Кицик

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь