Представлено голову Уманської районної державної адміністрації Євгенія Михайловича Данченка

Дата: 22.09.2017 10:26
Кількість переглядів: 2274

Сьогодні, 19 вересня, в актовій залі Будинку рад відбулося представлення голови Уманської районної державної адміністрації Євгенія Михайловича Данченка, призначеного на посаду з 19 вересня 2017 року розпорядженням Президента України №180/2017-рп.

Серед присутніх в залі – сільські (селищний) голови; депутати районної ради; керівники сільськогосподарських та промислових підприємств району; начальники управлінь та відділів райдержадміністрації; керівники структурних підрозділів міністерств та інших відомств органів державної влади; працівники райдержадміністрації та районної ради.

Представив новопризначеного очільника Уманщини голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко, наголосивши, що у пріоритеті роботи голови райдержадміністрації мають стати децентралізація влади, створення нових робочих місць, збільшення доходів до бюджету, реформи освіти та медицини, які повинні покращити життя людей. Юрій Олегович висловив переконання, що професійний та життєвий досвід Євгенія Данченка дозволить йому працювати в цих напрямках успішно та ефективно.

З біографічних даних

Данченко Євгеній Михайлович народився 8 квітня 1971 року в м. Київ. У 1988 році закінчив Калитянську середню школу Броварського району Київської області. Після чого отримав вищу освіту у військовому училищі протиповітряної оборони, спеціальність – командна тактична військ протиповітряної оборони, інженер з експлуатації радіотехнічних засобів. Далі проходив військову службу у Збройних Силах України на посаді командира радіотехнічного взводу Південного округу ППО.

З 1997 року працював на посаді техніка Київського технічного відділу заводу компанії Кока-Кола м. Київ. Проявлені професійні якості не залишилися непоміченими – у 2002 році отримав запрошення на завод з виробництва напоїв ТОВ «Нові Напої» в м. Жашків групи компаній «Нові Продукти». На даному підприємстві працював на посадах інженера-енергетика, головного енергетика, головного інженера. З того часу ТОВ «Нові Напої» стало одним із найбільших виробників напоїв в Україні із високими європейськими стандартами якості та реалізує продукцію у понад 15 країн світу.

Поряд з роботою, з 2010 року Євгеній Данченко активно займався громадською діяльністю – турбувався про долю міста Жашків, будучи депутатом міської ради, а згодом – і району як депутат районної ради, здобувши довіру громадян Жашківщини.

Протягом 2011-2014 років навчався в Національній академії державного управління при Президентові України, здобувши кваліфікацію магістра управління суспільним розвитком та спеціальність – управління на загальнодержавному рівні. Тема магістерської роботи – «Європейський досвід регіонального врядування».

У своїй промові голова райдержадміністрації Євгеній Данченко подякував Президенту України та керівництву області за висловлену йому довіру: «Очолити Уманський район – це велика честь, але й дуже велика відповідальність. Я розумів це, коли йшов на посаду. Як і те розумію, що ми живемо в часи, коли в країні іде війна, і коли здійснюються історичні реформи. Якщо зміни йдуть в країні, значить, вони мають бути і в регіонах. Але як нам до цих змін прийти – це залежить від нас самих. Плідна співпраця органів державної влади з органами місцевого самоврядування, депутатським корпусом, представниками бізнесу, громадськими організаціями – саме це потрібно для того, щоб приймати найбільш ефективні, а не болючі рішення в районі. Тому я закликаю до спільної конструктивної роботи».

Привітали голову райдержадміністрації з призначенням голова районної ради Оксана Супрунець та від імені всього депутатського корпусу районної ради – Сергій Войченко. Вони запевнили, що готові до плідної співпраці задля розквіту громади. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь