Перевірка якості надання соціальної послуги догляду вдома соціальними робітниками

Дата: 24.05.2018 10:27
Кількість переглядів: 1755

Турботливе ставлення соціальних робітників до своїх підопічних - це клопітка робота багатьох років.

Фото без описуПрацівниками територіального центру постійно проводиться контроль за якістю надання соціальної  послуги догляду вдома пенсіонерам, інвалідам та хворим, які не здатні до самообслуговування і потребують сторонньої допомоги.

Відповідно до графіків перевірок роботи соціальних робітників та планів роботи відділення соціальної допомоги вдома завідувач відділення соціальної допомоги вдома територіального центру  Сановська Ю.А., соціальні працівники  Пясецька О.В. та Решетило С.Ю. провели перевірку якості роботи соціальних робітників с. Берестівець Опришко С.В. на обслуговуванні якої знаходиться 13 підопічних, с. Іванівка Дзисюк Л.Г. на обслуговуванні якої знаходиться 13 підопічних, с. Яроватка Олійніченко Л.В. на обслуговуванні якої знаходиться 10 підопічних.

За наслідками перевірки встановлено, що соціальні робітники справляються зі своїми обов’язками. Вони піклуються про підопічних, своєчасно доставляють їм продукти харчування, ліки, прибирають в будинках, на подвір’ї, допомагають по господарству, вносять воду, оплачують комунальні послуги, оформляють  документи на житлові субсидії, доглядають під час хвороби.

Пенсіонери висловлюють щиру подяку соціальним робітникам за розуміння, милосердя та допомогу.

Директор тер центру       Н.Г. Кицик


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь