Відзначення 74-ї річниці вигнання нацистів з України в Бабанській загальноосвітній школі

Дата: 01.11.2018 10:28
Кількість переглядів: 1088

Війна. Просто слово. П'ять літер. Але скільки асоціацій пробуджує в нас воно! Біль, героїзм, патріотизм, туга за близькими людьми, ненависть та любов...

Фото без опису

28 жовтня виповнилося 74 роки з дня вигнання нацистів з України.

У цей славний день ми повертаємося своєю пам’яттю до тієї нацистської окупації, яка тривала 1225 днів та ночей до осені 1944 року. 74 роки тому наш народ здобув Велику Перемогу, яка звільнила Україну від нацистського ярма. Відголоски війни дотепер відгукуються вибухами забутих у полях мін та снарядів. Ми знаємо, що війна — це біль та страждання.

З метою вшанування пам’яті воїнів-героїв, сприяння формування у свідомості учнів значимості перемоги для українського народу, величину вкладу кожного ветерана даної війни у здобутті перемоги; виховування поваги, шанобливого ставлення до учасників Другої Світової війни, любові до країни, в якій ми живемо, до рідного краю, прагнення бути патріотом своєї держави 29 жовтня в Бабанській загальноосвітній  школі під керівництвом заступника директора школи з виховної роботи Куць Інни Василівни, відбулася лінійка пам’яті «Тих днів у пам’яті не стерти і сьогодні». Учні розповіли про ті страшні події, про ті роки, які залишилися гірким болем у пам’яті нашого народу. Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих у Другій Світовій війні. Для учнів початкових класів проведено екскурсію у Залі Бойової слави. У бібліотеці оформлено стенд «Велика ціна Перемоги».

Ми складаємо шану всім борцям, які боролися з окупантами, за незламну стійкість і героїчний опір. Тому пам'ять про тих, хто загинув, виборюючи волю і незалежність України на фронтах, у партизанських загонах, підпіллі, національно-визвольних формуваннях, пам'ять про тих, хто прийняв мученицьку смерть у таборах, гестапівських катівнях, від каторжної праці назавжди залишиться в наших серцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь