Районний центр зайнятості інформує : державній службі зайнятості 27 років!

Дата: 21.12.2017 10:31
Кількість переглядів: 1127

Фото без описуСлужбі зайнятості виповнюється 27 років - час достатній, щоб підвести певні підсумки. Гасло "Працюємо з людьми і для людей !" є орієнтиром для працівників служби зайнятості як на початку дев’яностих років минулого століття, так і сьогодні. Службу створено ще постановою Ради Міністрів Української РСР № 381 від  21.12.1990 р., а   районний центр зайнятості розпочав свою роботу з березня 1991 року.

    Першим директором центру зайнятості був Мельник Петро Михайлович, разом з яким розпочали свою роботу на посаді економіста Насичова Л.С та бухгалтер Балановська К.П. 13 вересня 1997 року Петро Михайлович трагічно загинув. В 1997-1999 роках центр очолював  Руденко Микола Вавилович, який докладав максимум зусиль для поліпшення стану справ на ринку праці району та працевлаштування  сільського населення. З 1999 по 2000  керівником був  Шпак Василь Парфентійович.

З листопада 2000 року колектив очолює Скрипник Василь Федорович. Саме тоді відбуваються значні зміни в роботі центру зайнятості: це і перехід на засади соціального страхування на випадок безробіття, впровадження нових технологій обслуговування незайнятого населення, форм та підходів у співпраці з роботодавцями, зміцнення матеріальної бази.

Працівники центру зайнятості, які працюють  сьогодні, відносяться з повагою до людей, які розпочинали роботу районного центру зайнятості і віддали  становленню та  його розвитку певну частину свого трудового життя: Шиян Л. Г., Ковальчук В.М., Сорока Л.В., Довгань О.В., Грабар О.В., Пісний В.В., Кучер О.М., Чуба О.С., Давидюк Л.Ф., Фащевська Н.І., Гаврик Л.Л, Коваль В.Г., Борщевська О.В., Барилюк Л.В., Лихопій Т.В., Доморосла Є.П., Рудий П.В., Кондратюк Л.А., Мазньова  В.В., Смульська І.А., Тихолоз Н.В., Вдовиченко О.А., Халуп’як І.В., Звіздовська Л.П., Шпиця Н.О., Чупрова Т.Б., Калієвська О.В., Мельник О.В., Коваленко М.С.,  Кравченко О.О. 

Працевлаштування незайнятого населення сільської місцевості є пріоритетним напрямком у роботі центру, над вирішенням якого працює весь колектив, а тісна співпраця з роботодавцями є найважливішою передумовою якісного вирішення головного завдання служби зайнятості – сприяння працевлаштуванню громадян.

Впровадження єдиної інформаційно-аналітичної системи, яка забезпечує електронне обслуговування усіх напрямків роботи служби зайнятості і направлена на оперативне та якісне обслуговування клієнтів, забезпечило новий рівень  обслуговування та надання послуг. 

Сьогодні служба зайнятості України реформується, змінює підходи в роботі з клієнтами, використовує інноваційні методи роботи. Поряд з цим змін зазнає і сама структура апарату. Реформування в першу чергу передбачає скорочення адміністративно-господарського персоналу та збільшення кількості осіб, які будуть безпосередньо надавати послуги населенню та роботодавцям .

Служба працює, розвивається та удосконалюється. Підтвердженням цьому є тисячі громадян, що отримали в скрутний для себе час підтримку в центрі зайнятості та були працевлаштовані, здобуло нову професію чи отримали матеріальну допомогу, а також роботодавці, чиї вакансії були оперативно заповнені.

За інформацією Уманського районного центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь