На базі Уманського району відбувся обласний семінар керівників методичних об’єднань фізичної культури

Дата: 22.09.2017 10:42
Кількість переглядів: 839

Фото без опису20 вересня 2017 року на базі Родниківської загальноосвітньої школи I-III ступенів імені Т. Г. Шевченка відбувся обласний семінар керівників методичних об’єднань фізичної культури за темою: "Педагогічні технології фізичного виховання щодо формування позитивної мотивації, умінь та навичок до занять фізичною культурою та спортом".

На порозі школи учасників семінару зустріла привітальна група у складі дитячого танцювального колективу. Молоді україночки у народному танці відкрили гостям широту та щедрість української душі. Родниківська школа славна своїми спортивними традиціями. У цьому учасники семінару могли переконатися завдяки чудовому виступу юних гімнасток.

Директор Родниківської загальноосвітньої школи I-III ступенів імені Т. Г. Шевченка О. І. Слупіцька розповіла гостям про спортивні здобутки школи та запросила до гостини.

Зачаровано дивилися гості на акробатичний виступ юних грацій із зразкового акробатичного колективу "Весела дітвора" Старобабанівської загальноосвітньої школи I-III ступенів.

З вітальним словом до гостей семінару звернувся начальник відділу освіти, молоді та спорту Б. Б. Бондар. Він охарактеризував стан освітньої галузі району, намітив основні напрямки розвитку і побажав учасникам семінару успіхів, натхнення та інновацій аби семінар залишив гарну згадку і дав новий поштовх до розвитку педагогічної творчості.

У своєму виступі сільський голова села Родниківка Р. А. Яремчук відмітив здобутки по розвитку фізичної культури і спорту на селі та наголосив, що незабаром підвали школи перетворяться на цілий спортивний комплекс з тренажерним, борцівським та тенісним залами, а також спеціалізованим залом для занять з хореографії у яких матимуть змогу займатися як школярі, так і жителі села.

Про досягнення та пріоритетні завдання щодо розвитку та формування позитивної мотивації з фізичного виховання в школярів району розповів учасникам семінару В. М. Сушкета – керівник районного методичного об’єднання вчителів фізичної культури, вчитель Іванівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Про організацію та проведення спортивно-масової роботи з позашкільної освіти у дитячо-юнацькому клубі фізичної підготовки гості семінару могли довідатися з виступу В. М. Пею, методиста ДЮКФП.

Цікавими та змістовними були майстер-класи, показані учителем фізичної культури Собківського навчально-виховного комплексу А. О. Аркушею та учителем фізичної культури Родниківської загальноосвітньої школи I-III ступенів імені Т. Г. Шевченка А. А. Баланюком.

Учитель фізичної культури Оксанинської загальноосвітньої школи I-III ступенів М. А. Линюк представив заняття з удосконалення алгоритму проходження елементів смуги перешкод у спортивному туризмі. До речі, серед його учнів є члени збірної команди Черкаської області по туризму.

В. М. Сушкета – керівник РМО вчителів фізичної культури, вчитель Іванівської ЗОШ І-ІІІ ступенів продемонстрував як для підвищення спортивної майстерності з модуля "Настільний теніс" можна використовувати нестандартне обладнання.

Підсумовуючи роботу семінару завідувач відділу фізичної культури, військово-патріотичного виховання та основ здоров’я Черкаського обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників В. Д. Ярова відзначила вчителів району, які презентували майстер-класи та подякувала адміністрації школи, відділу освіти, молоді та спорту за належну організацію та змістовне проведення обласного заходу.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь