У селі Берестівець відбулося відкриття консультативного пункту прийому громадян

Дата: 26.10.2017 17:10
Кількість переглядів: 807

Фото без описуСьогодні, 26 жовтня, на території села Берестівець відбулася непересічна подія. За ініціативи  Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області та за підтримки керівника ТОВ «Берестівець» Василя Чекаленка було відкрито постійно діючий консультативний пункт обслуговування громадян.

Участь у даному заході взяли голова правління Пенсійного фонду України Олексій Зарудний, голова Черкаської обласної ради Олександр Вельбівець, голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець, начальник головного управління Пенсійного фонду України в Черкаської області Світлана Зінник, начальник Уманського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області Анатолій Кузнець, директор ТОВ «Берестівець» Василь Чекаленко, голова села Берестівець Сергій Яременко, жителі села, представники засобів масової інформації.

Сільський голова зазначив: «Сьогодні в країні постійно піднімається питання наближення надання адміністративних послуг до місць проживання громадян. Така задача стоїть перед всіма органами влади і першими, хто прийшов до людей в нашому селі, стали працівники Пенсійного фонду. Тепер не потрібно спеціально їхати до Умані, щоб отримати консультацію чи пояснення щодо пенсійного законодавства. Жителі села можуть отримати відповіді на свої запитання в гарних, комфортних умовах від кращих спеціалістів Пенсійного фонду. Цей пункт – перша ластівка і ми маємо надію, що й інші надавачі адмінпослуг відкриють тут свої пункти прийому в уже створених нами зручних умовах».

Такі консультативні пункти найближчим часом з’являться і в інших населених пунктах Уманського району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь