Із Державного фонду регіонального розвитку співфінансуватимуть проекти на Уманщині

Дата: 14.06.2018 11:04
Кількість переглядів: 723

Фото без описуДержавний фонд регіонального розвитку є інструментом фінансової підтримки впровадження регіональної політики держави, який розпочав свою роботу в 2012 році.

Основні принципи фінансування регіональних проектів визначено постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2016 № 196, якою затверджено Порядок підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР та Порядок використання коштів ДФРР.

З метою участі у конкурсі проектів, які фінансуватимуться з  Державного фонду регіонального розвитку в 2018 році в Уманському районі було підготовлено та зареєстровано на он-лайн платформі Мінрегіону України 9 проектів регіонального розвитку, що можуть фінансуватися в 2018 році за рахунок коштів ДФРР на загальну суму 16,5 млн грн. Конкурсний відбір пройшли наступні проекти, а саме:

  • будівництво напірного водогону вулиць села Гродзеве Уманського району Черкаської області;
  • будівництво мереж водопостачання від свердловини № 1598 в с. Краснопілка Уманського району Черкаської області;
  • будівництво напірного водогону вулиць Майка, Тищенка, Гагаріна, Молодіжна, Чайковського, Грушевського, Гоголя, Лесі Українки, Соборна, Садова, Козацька, Церковна, Шевченка, Маяковського, Стрілецька, Першотравнева с. Паланка Уманського району.

Станом на 1 червня 2018 року підготовлено та зареєстровано на он-лайн платформі  Мінрегіону України 5 проектів регіонального розвитку, що можуть фінансуватися в 2019 році за рахунок коштів ДФРР, а саме:

  • реконструкція нежитлової будівлі (школи) під Будинок школяра та молоді з приміщеннями для тимчасового проживання в с. Родниківка вул. Гайдамацька, 7 Уманського району;
  • будівництво вуличного напірного водогону вулиць села Ропотуха Уманського району Черкаської області;
  • будівництво артезіанської свердловини та водонапірної вежі для господарсько-питного забезпечення села Ропотуха Уманського району Черкаської області;
  • капітальний ремонт водогону вулиці Миру, Шевченка, Вишнева, Пархоменка, Польова, Яблунева, Терешкової, Спортивна, Щастя, Праці, Гагаріна, Горького, Партизанська, Північна, Захисників України, провул. Польовий, Південний села Фурманка Уманського району Черкаської області;
  • капітальний ремонт артезіанської свердловини та монтаж водонапірної вежі для господарсько-питного водопостачання села Фурманка Уманського району Черкаської області.

За інформацією відділу

економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь