Родниківська школа долучилася до американських днів

Дата: 27.03.2018 11:10
Кількість переглядів: 613

15-16 березня на базі Уманського педагогічного коледжу імені Т. Г. Шевченка відбулися «American Days». До цього семінару-тренінгу було залучено 8 американських волонтерів з Корпусу Миру в Україні. 15 учнів Родниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів імені Т.Г. Шевченка та два вчителя англійської мови Малюга Л.В. і Баранюк О.С. взяли також участь в заході.

Фото без описуУпродовж двох днів учні школи мали змогу відвідати багато цікавих воркшопів, які організували волонтери з різними видами діяльності, а саме: Frisbee with Dane, Yoga with Lindsay, Playground games, Party games, Card games with Emily, American Dances and Cheerleading with Kaitilin, Popular American Songs with Brennan, American Christmas with Lindsay, St.Patrick’s Day with Alice, Karaoke with Katherine, American Slang with Zoua, Exam Preperation with Emile.

Під час проведення Американських днів учні та вчителі спілкувалися з волонтерами, однолітками та колегами уманських шкіл, грали в різноманітні ігри, працювали в командах, долучилися до флешмобу і отримали незабутні враження. І насамкінець – учасникам вручили сертифікати.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь