3 мільярди гривень податків – у місцевих бюджетах Черкаської області

Дата: 24.06.2019 11:17
Кількість переглядів: 490

Сьогодні надходження платників Черкаської області до місцевих бюджетів перетнули трьохмільярдну позначку і склали 3048 млн грн. Про це інформують в ГУ ДФС у Черкаській області.

1,9 млрд грн з них – надходження податку на доходи фізичних осіб; 482,6 млн грн– єдиного податку; 357,5 млн грн –  земельного податку та орендної плати за землю. Також наразі платники перерахували 174 млн грн. акцизного податку.

Очікувані надходження до місцевих бюджетів Черкаської області за півроку 3,32 млрд.гривень, – на  455 млн грн або на 16 відс. більші за піврічні надходження 2018 року. Збір до державного бюджету очікується за півроку в сумі понад 2,7 млрд грн, на сьогодні уже перераховано 2,4 млрд. гривень. Також очікується понад 2,5 млрд грн єдиного внеску.

Нагадаємо, за січень – травень від Черкаської області до бюджетів всіх рівнів надійшло понад 5 млрд грн податків, зборів, платежів. Це на 869 млн грн. більше, ніж відповідного періоду минулого року. Область до державного бюджету за звітні п’ять місяців перерахувала понад 2,3 млрд гривень. Місцеві бюджети Черкаської області отримали за 5 місяців 2,8 млрд гривень.

Також перераховані і одразу спрямовані на забезпечення пенсійного страхування та виконання державних соціальних виплат 2,1 млрд грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь