Відбулося засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини

Дата: 06.03.2019 11:20
Кількість переглядів: 598

5 березня відбулося чергове засідання комісії райдержадміністрації з питань захисту прав дитини, яку провели перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Олена Камінська. На комісію були запрошені сільські голови, голови ОТГ, представники навчальних та медичних закладів району, директор КЗ «Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умань Черкаської обласної ради».

 

 

Основні питання, які були розглянуті: щодо передачі права на нерухоме майно в рахунок права на аліменти, встановлення опіки над дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, щодо доцільності (недоцільності) повернення дітей із КЗ «Обласний міжрегіональний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у м. Умань Черкаської обласної ради» у сім’ю, про визначення місця проживання дітей із одним із батьків та визначення способу участі батька, який проживає окремо, у вихованні дитини.

Найбільш гостро обговорювалися питання доцільності позбавлення батьків батьківських прав. Загалом кожне питання члени комісії розглядали максимально уважно та ретельно, всебічно вивчаючи всі нюанси для прийняття відповідних рішень.

 

За інформацією служби у справах дітей

Уманської райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь