У селах Уманського району стартували загальні збори громадян

Дата: 02.02.2018 11:26
Кількість переглядів: 909

З 1 лютого в населених пунктах Уманського району розпочалися загальні збори громадян. Їх мета – проаналізувати роботу сільського голови й виконкому сільської ради, почути думки людей з тих чи інших питань, обговорити плани на майбутнє, визначитися з пріоритетними напрямками у роботі органів місцевого самоврядування.

Стартували загальні збори із села Степківка, куди прибули й голова райдержадміністрації Євгеній Данченко, голова районної ради Оксана Супрунець та керівники окремих структурних підрозділів райдержадміністрації.

На зборах було заслухано звіт сільського голови Людмили Гончаренко щодо забезпечення виконання сільською радою і виконкомом повноважень відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування», а також розглянуто ряд інших питань.  

Із виконаної роботи по соціально-економічному розвитку села Степківка у 2017 році – поточний ремонт доріг по вул. Незалежності, Садова, Набережна, Праці, Лісній та Шевченка; проведення освітлення протяжністю 1,7 км по вул. Шевченка, Лісна та Садова.

Основні проблемні питання населеного пункту, які озвучувались на «сходці» - облаштування місця відпочинку біля ставка, ремонт автобусної зупинки, ремонт дороги і містка Сушківка – Степківка. Саме це і було взято у план роботи сільської ради на 2018 рік.

При підведенні підсумків загальних зборів виступили голова райдержадміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь