Здоров’язберігаюча школа

Дата: 22.08.2018 11:30
Кількість переглядів: 1587

Цими днями голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко та голова районної ради Оксана Супрунець спільно з меценатом, керівником Агрофірми «Базис» Володимиром Осадчим відвідали Кочубіївську загальноосвітню школу.

Фото без опису

Директор навчального закладу Алла Кисіль зробила екскурсію, розповівши про основні досягнення свого колективу.

Більше десяти  років навчально-виховний процес тут будується за принципом формування, збереження й зміцнення здоров'я учнів. В основі такого підходу до організації навчально-виховного процесу лежить новий погляд на парадигму навчання й управління школою – Школою сприяння здоров'ю. Апробація здоров’язберігаючих технологій, упровадження їх в освітній простір надала можливості залучити педагогічний колектив до творчої креативної роботи, згуртувати його над однією з глобальних проблем сучасного суспільства – здоров’я нації.   

Керівник ФГ «Агрофірма «БАЗИС» Володимир Осадчий постійно надає школі спонсорську допомогу задля зміцнення її матеріально-технічної бази. За фінансової підтримки господарства  наприкінці 2014 року відбулося відкриття сучасного спортивного залу. Площа забудови – 747, 35 кв. м. Керівники району мали змогу оглянути цю новеньку сучасну двоповерхову споруду, яка стала окрасою не лише школи, а й всього села.

Власне, спортзал приніс користь не лише школярам, він об’єднав жителів села, усіх прихильників спорту. Тут щодня і щовечора людно і гамірно: працюють гуртки і секції з футболу, тенісу, волейболу, проводяться «козацькі бої», відбувались спортивні змагання і турніри усіх рівнів – районні, обласні та всеукраїнські.

Очевидно, що не випадково Кочубіївка за підсумками 2016 року стала найспортивнішим селом Черкаської області,  2017 року – найспортивнішим селом Уманщини та переможцем VІІ сільських спортивних ігор Уманського району з різних видів спорту.

Голова Уманської райдержадміністрації Євгеній Данченко подякував Володимиру Осадчому за таку значну опіку над підростаючим поколінням та загалом за підтримку в розвитку спорту в районі.

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь