На автодорозі М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам'янка розпочалися роботи із поточного середнього ремонту

Дата: 23.04.2018 11:53
Кількість переглядів: 746

На міжнародній трасі М-12 Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам'янка в Уманському районі  відновлено роботи з поточного середнього ремонту на ділянці км 537 – км 538, інформує Служба автомобільних доріг у Черкаській області.

Фото без описуЦей маршрут є частиною транснаціонального транспортного коридору «GO Highway», який поєднує українські чорноморські порти Одеси та Миколаєва з польськими портами на Балтійському морі у Гданську та Гдині. Протяжність цієї автомобільної дороги у межах Черкаської області становить 37 км.

Проектом поточного середнього ремонту цієї ділянки дороги передбачено проведення влаштування основи дорожнього одягу, стабілізація основи дорожнього одягу за технологією «холодний ресайклінг», влаштування вирівнюючого та верхнього шарів асфальтобетонного покриття. Також сьогодні розпочалися роботи із поширення проїжджої частини автодороги М-12. Окрім того, підрядною організацією проводитимуться роботи із укріплення узбіч, влаштування зупиночних майданчиків та заміни дорожніх знаків.

Роботи із поточного середнього ремонту на замовлення Служби автомобільних доріг у Черкаській області виконує підрядна організація ТОВ «ШРБУ-48».

У зв’язку зі щоденним проведенням ремонтних робіт на цій автодорозі, в схему організації дорожнього руху на ділянках виконання робіт будуть вноситись зміни такі, як: обмеження руху по окремих смугах, організація руху по смузі зустрічного руху, зниження швидкісного режиму. Усі зміни у дорожньому русі на ділянках проведення робіт будуть позначені відповідними технічними засобами організації безпеки дорожнього руху.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь