Від сьогодні Уманський район – з патрульною поліцією

Дата: 09.08.2018 12:05
Кількість переглядів: 2222

9 серпня відбулося урочисте відкриття дорожньої патрульної поліції, яка обслуговуватиме Уманський район. Тридцять підготовлених статних молодих людей, які і виконуватимуть це завдання, вишикувалися біля посту поліції на 210-му кілометрі автодороги державного значення Київ-Одеса М-05, самим своїм виглядом вселяючи відчуття безпеки і впевненості.

Фото без описуСеред почесних учасників заходу – заступник голови Національної поліції України полковник поліції Олександр Фацевич, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції старший лейтенант поліції Олексій Білошицький, начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області генерал поліції Валерій Лютий, заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Сергій Овчаренко, голова Уманської районної державної адміністрації Євгеній Данченко, голова Уманської районної ради Оксана Супрунець, помічник народного депутата Антона Яценка Ірина Плетньова.

Нардеп Антон Яценко посприяв створенню підрозділу поліції.

У своєму виступі очільник району Євгеній Данченко висловив переконання, що завдяки патрульній поліції на Уманщині покращиться безпека на дорогах та громадський порядок, попереджуватимуться злочини.

Також Євгеній Михайлович звернувся безпосереднього до поліціянтів: «Шановні представники поліції, у нинішні непрості часи ми покладаємо великі надії на вашу сумлінну службу і високий професіоналізм. Районна державна адміністрація як орган виконавчої влади завжди готова сприяти вашій діяльності заради вагомих результатів, заради безпеки і спокою наших громадян».

Відкриття патрульної поліції має величезне значення як для жителів Уманщини, так і загалом країни. Адже на території району перетинаються міжнародні автошляхи, де особливо пожвавлений дорожньо-транспортний рух.

До речі, набір до патрульної поліції на Уманщині триває. Було повідомлено, що загальна комплектація дорожніх правоохоронців має становити 160 осіб. Тож кожен бажаючий стати на захист закону і справедливості має змогу себе реалізувати.  

 

Відділ взаємодії з громадськістю

апарату Уманської райдержадміністрації

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь