Дитячий акробатичний колектив «Весела дітвора» став лауреатом І премії ІІІ Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу дитячої та юнацької творчості

Дата: 11.10.2017 12:06
Кількість переглядів: 689

Фото без опису6–7 жовтня 2017 року гуртківці ДЮКФП, учні Старобабанівської ЗОШ І–ІІІ ступенів, учасники зразкового акробатичного колективу «Весела дітвора» у складі: Демедовської Богдани, Соболенко Поліни, Сінькевич Каміли, Діденко Віталіни, Вахоцької Софії, Василенко Вероніки, Валєвич Ольги, Лукачук Валерії, Плахотнюк Валерії, Плахотнюк Вікторії, Діденко Ілони, Сінькевич Вероніки, керівник Роговенко Наталя Володимирівна взяли участь у ІІІ Всеукраїнському відкритому фестивалі-конкурсі дитячо-юнацької творчості «Козацький шлях. UA», що проходив у м. Черкаси.

Фестиваль – це радість таланту, це знайомство з неймовірною самобутністю національної культури, це іскрометність творчості. Вічне прагнення до досягнення досконалості, бажання нових і яскравих вражень і постало завданням об’єднати талановиту молодь навколо дитячо-юнацького мистецтва в ім’я миру та любові до України.

Фестиваль зібрав більше семиста учасників різноманітних конкурсних жанрів з різних куточків України, які змагались на сцені Черкаського палацу культури «Дружба народів».

Конкурс оцінювало компетентне журі, до складу якого увійшли народні та заслужені артисти України, діячі культури і мистецтва, композитори, музиканти, актори, хореографи, представники ЗМІ, громадських організацій.

Наш колектив виконав два номери: акробатична композиція «Діти України» та акробатична композиція «Пробудження» – І вікова категорія. Акробатичний номер «Діти України» був обраний для участі в гала-концерті. Під час виступу юних акробатів лунали гучні аплодисменти залу.

Члени журі всі одноголосно виставили найвищу оцінку десять балів. У результаті – зразковий акробатичний колектив «Весела дітвора» в номінації хореографія виборов перше місце. Після першого конкурсного дня на дітей чекали майстер-класи: по виготовленню листівок, сувенірів, медальйонів для воїнів АТО; аква-грим; ігри з аніматорами; розмальовування гільз; плетіння сіток «Павуків», розпис бандан, пригощання козацьким кулішем та узваром.

Фестиваль завершився традиційним гала-концертом, нагородженням учасників та їх керівників. Колектив був нагороджений цінним подарунком, екскурсійною поїздкою та дипломом лауреатів І премії у першій віковій категорії, а також отримав запрошення до табору «Дахнівська січ», де на переможців чекала розважальна програма, гутірки з митцями, козацькі ватри.

Діти були задоволені та отримали багато позитивних емоцій.

 

Керівник зразкового акробатичного колективу «Весела дітвора»
Н. В. Роговенко



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь