Проведено I етап обласних змагань з волейболу серед депутатів всіх рівнів, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування

Дата: 22.02.2019 12:08
Кількість переглядів: 792

16 лютого 2019 року за підтримки Уманської райдержадміністрації та районної ради у спортивній залі Кочубіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів проведено перший етап обласних змагань з волейболу серед депутатів всіх рівнів, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування на кубок голови Черкаської обласної державної адміністрації, які мали за мету пропаганду здорового способу життя, розвиток фізичної культури і спорту серед населення.

 

 

Головним завданням змагань було залучення депутатів усіх рівнів, державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування до занять фізичною культурою і спортом, зміцнення здоров’я, підвищення спортивної підготовленості, а також відбору кандидатів до збірних команд області та надання їм ігрової практики для участі у Всеукраїнській Спартакіаді серед депутатів всіх рівнів та Всеукраїнській Спартакіаді серед державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування.

Згідно регламенту, команда Уманського району змагалася з представниками команд Тальнівського та Маньківського районів. Наші спортсмени здобули перемогу в Тальнівської команди та отримали поразку в Маньківської команди. Не дивлячись на поразку команда Уманського району отримала можливість захищати честь району у другому етапі змагань.

Вітаємо команду з перемогою! Дякуємо організаторам за підготовку та проведення змагань, гравцям за захоплюючу гру та бажаємо успіхів у наступному етапі.

За інформацією відділу освіти, молоді та спорту

Уманської райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь