У бібліотеках району проведено заходи з нагоди 20-ї річниці підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО

Дата: 21.07.2017 14:12
Кількість переглядів: 1871

9 липня цього року минуло 20 років з дня підписання Хартії про особливе партнерство між Україною та НАТО.

Приєднання України до НАТО є «єдино можливою міжнародною гарантією безпеки нашої держави» і має глибоке цивілізаційне значення для нашої країни так як являється одним із ключових маркерів, який визначає наше майбутнє.

За ці двадцять років наша країна пройшла непростий політичний шлях у своєму прагненні відірватися від комуністичного колоніального минулого і стати повноправним членом сім’ї вільних народів. Цей тернистий шлях був обговорений і став пізнавальним для користувачів на засіданні за круглим столом «Україна – НАТО: 20 років непростих відносин», яке відбулось в читальному залі центральної районної бібліотеки.

Окрім того, у бібліотеках району організовано та проведено ряд заходів: виставки-перегляди «Заради миру та безпеки», інформаційні години «Євроатлантичний курс України», «Історія розвитку відносин Україна-НАТО» та ін.

В Ладижинській СБФ проведено годину пізнання «Реалії української Хартії», на якій відзначено, що Україна є демократичною державою Європи, котра і на сьогоднішний день зі зброєю в руках доводить відданість цінностям Вільного Світу та своє право бути визнаною і невід’ємною його частиною.

 За інформацією Уманської районної центральної бібліотеки


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь