Голова райдержадміністрації Євгеній Данченко привітав уманчан із Днем міста

Дата: 09.10.2017 12:09
Кількість переглядів: 837

Фото без описуВ Умані пройшли масштабні урочистості з нагоди відзначення 401-го Дня народження міста. Завітав на свято й очільник Уманського району Євгеній Данченко, який висловив містянам найтепліші вітання та підкреслив важливість тісної співпраці між районною та міською владою заради покращення добробуту громади Уманщини:

«Шановна Уманська громадо, гості, поважні пані та панове, добродії! Прийміть найщиріші вітання з нагоди святкування Дня міста.

Умань – це частка чарівного неповторного краю, овіяного історичною славою боротьби нашого народу за право вільно жити на споконвічній землі своїх предків.

Найбільше багатство, яким славиться місто – це люди, щирі душею, працьовиті, талановиті, чисті помислами і віддані серцем рідній Землі. З часів наших великих земляків Богдана Хмельницького, Тараса Шевченка і до теперішніх днів скільки тут, на Уманщині, народилося видатних науковців, митців, полководців, політиків, інженерів, педагогів, лікарів, хліборобів.

Сьогодні стародавня і вічно молода Умань гостинно відчиняє двері перед добрими людьми, гостями і незмінно залишає у них найприємніші враження.

Приємно відзначити, що нині Умань розбудовується і гарнішає, стає ще більш відкритою і привабливою для людей. Це означає, що місто живе і розвивається, впевнено рухаючись вперед до європейського майбутнього. Сучасна Умань викликає захоплення і бажання повертатись сюди знову і знову.

Історія міста Умань та сіл району нерозривно пов’язана. Як і життя людей, які між собою співпрацюють, дружать, закохуються один в одного, народжують дітей, які назавжди називатимуть батьківщиною Уманський край. Жителів міста і сіл єднають міцні історичні традиції, культура та спільне бажання бачити нашу землю заможною і красивою.

Завдання влади – забезпечити комфортне життя цих людей. Тому я вважаю, що співпраця районної та міської влади має бути обов’язковою та спрямованою на позитивний результат. У дружбі, злагоді, спільною громадою і монолітною родиною ми збудуємо величний дім, ім’я якому – вільна, незалежна і квітуча Україна.

Дорогі уманчани! Бажаю вам, щоб щаслива доля стелилась безліччю щедрот на шляху до світлих обріїв майбутнього громади, щоб небесна блакить над містом дзвеніла дитячим сміхом, огортала миром і злагодою дружну родину містян.

Міцного здоров’я, родинного благополуччя, невичерпного джерела життєвої енергії, добробуту, миру та процвітання кожній родині!»



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь