Святий Миколай завітав  у Ладижинську спеціальну загальноосвітню школу-інтернат

Дата: 21.12.2018 12:10
Кількість переглядів: 893

Фото без описуВ Україні здавна шанують Миколая Чудотворця – захисника, наставника і покровителя дітей, адже він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє у дитячі душі світлі почуття. Розуміючи наскільки це важливо, 19 грудня від імені святого Миколая до вихованців Ладижинської спеціальної школи-інтернату І-ІІІ ступенів завітали з вітаннями і подарунками перший заступник голови Уманської райдержадміністрації Сергій Жорницький та директор Уманського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Гущина.

З цієї ж нагоди 14 грудня за сприяння Черкаського обласного та Уманського районного центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді для вихованців Ладижинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату було організовано свято під назвою «На Святого Миколая в небі іскорка палає». Були запрошені аніматори з організації свят «HAPPY PARTY», які надали можливість дітям поринути у світ казки, побачити улюблених казкових героїв, взяти участь різноманітних іграх, конкурсах та розвагах, отримати позитивні враження від побаченого шоу мильних бульбашок.

Нині в школі-інтернаті виховується 81 дитина. Усі вони отримали чудові враження, радісні емоції, заряд позитивної енергії на наступний рік. Це свято стало незабутнім дійством, адже кожна людина, маленька чи доросла, чекає новорічного дива, подарунків, здійснення усіх мрій та побажань.

 

За інформацією Уманського районного центру

соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь