Пряма мова. Юрій Ткаченко про актуальне

Дата: 14.06.2018 12:11
Кількість переглядів: 539

  • про школу для підприємців

Ми розпочинаємо набір до другої Школи малого та середнього підприємництва. Це – спільний проект Черкаської ОДА, K.-Fund та Агенції регіонального розвитку Черкащини.

Фото без описуДля участі у Школі МСП потрібно заповнити аплікаційну форму у GoogleForms: https://goo.gl/7rSoVZ і пройти співбесіду. Прийом заявок триватиме до 18 червня, а навчання розпочнеться 5 липня.

Програма Школи МСП, як і попереднього разу, передбачає 9-денний інтенсивний курс із основних напрямів організації бізнесу та  підприємницької діяльності. Опісля впродовж 3 тижнів слухачі працюватимуть над своїми бізнес-планами, отримуючи консультативну підтримку викладачів Школи.

Агенція регіонального розвитку (в межах Програми реалізації Стратегії розвитку малого та середнього підприємництва Черкаської області на 2018-2020 роки) оплачує основну частину вартості навчання. Для слухачів це коштувати 1500 грн. Тож запрошую підприємців, теперішніх і майбутніх, до Школи МСП!

  • про інвестиції

Надсучасний Інститут здоров'я рослин тепер є у Черкасах. Це – унікальний проект групи компаній Ukravit. Пам’ятаю, як Віталій Ільченко, її власник, вперше розповів про плани відкрити інститут, де кращі науковці працюватимуть над найновішими розробками та дослідженнями якості, де буде найкраща лабораторна база. Я ні хвилини не сумнівався, що все буде реалізовано. Бо знаю Віталія, як успішного підприємця та ефективного менеджера. До речі, соціально відповідального.

Ні для кого не секрет, наскільки для Черкащини важлива аграрна сфера. Це – наша пріоритетна галузь. І сучасні технології та інновації – те, що завжди на часі. Я впевнений, що з відкриттям Інституту здоров'я рослин розпочинається новий, якісний, етап розвитку нашої агросфери. Майбутнє України справді починається з науки.

  • про оздоровлення дітей

Понад 34 млн грн спрямуємо на відпочинок і оздоровлення дітей на Черкащині цьогоріч. Ідеться про кошти обласного та місцевих бюджетів, а також позабюджетні. Влада на всіх рівнях має забезпечити якісний відпочинок і ефективне оздоровлення дітей. Відповідні доручення я дав керівникам райдержадміністрацій, а також рекомендував міським головам і головам об’єднаних територіальних громад.

Послугами оздоровлення та відпочинку під час цьогорічної кампанії заплановано охопити понад 82 тис. дітей. Особливу увагу приділимо дітям соціально незахищених категорій і учасників АТО.

Окрім того, я доручив проінспектувати всі заклади оздоровлення та відпочинку дітей на дотримання правил безпеки. Це питання розглянемо на найближчій комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь