День відкритих дверей в Уманському районному центрі зайнятості

Дата: 11.04.2018 12:11
Кількість переглядів: 630

5 квітня в Уманському районному центрі зайнятості був організований День відкритих дверей для учнівської молоді.

Фото без описуОсновна мета заходу – ознайомлення молоді з послугами, які надає служба зайнятості, станом ринку праці району, професіями та спеціальностями, що користуються попитом. На захід завітали учні, батьки та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів району.

Провідним фахівцем з профорієнтації Оленою Мартинюк для учнів проведено екскурсію центром зайнятості, під час якої вони детально ознайомились з роботою кожного відділу, їх функціями та основними завданнями.  Діти із зацікавленістю слухали про професії, що користуються попитом на місцевому ринку праці, дискутували, цікавилися інформацією про навчальні заклади, які готують відповідних кваліфікованих фахівців та робітників.

Увагу школярів також привернули професіографічні описи професій, інформація про учбові заклади регіону та інформаційні матеріалами, що знаходяться в куточку для молоді. Також діти отримали інформацію про перспективні професії та спеціальності, а також роздатковий матеріал на дану тематику.

Під час проведення профорієнтаційного заходу відвідувачі ознайомилися з анімаційними відеороликами. Такий вид подання інформації допомагає формуванню у школярів реалістичних уявлень про ринок праці, усвідомлених дій щодо майбутнього професійного навчання та працевлаштування.

На завершення всім присутнім було запропоновано звертатися за індивідуальними профконсультаційними послугами з вибору професії, зокрема шляхом реєстрації на порталі Державної служби зайнятості через рубрику «Електронні послуги».

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь