Для чого потрібна Національна служба здоров'я? Знайомимось з амбулаторією с. Родниківка

Дата: 08.02.2018 12:21
Кількість переглядів: 1128

Національна служба здоров’я України (далі - НСЗУ) – центральний орган виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення. НСЗУ буде оператором, який контрактуватиме закупівлю медичних послуг та укладатиме договори з медичними закладами і лікарями - ФОП.

НСЗУ контролюватиме якість послуг на рівні медичної допомоги та дотримання умов договору. Якщо йдеться про лікарську помилку, то тут контроль залишається за органом, який надає ліцензію – за МОЗом. Якщо йдеться про якість обслуговування – це компетенція НСЗУ.

Наприклад, замість 4-місної палати, як це прописано в договорі, пацієнта поклали в 6-місну, або сказали, що немає ліків, хоча вони повинні бути, оскільки за них сплачені бюджетні кошти і вони входять до стандарту лікування. Тобто НСЗУ укладає договір і перевіряє його виконання, так само, як страхова компанія перевіряє виконання умов страхового договору.

Продовжуємо знайомити жителів Уманського району з лікарями первинної ланки.

На черзі - сімейний лікар Віталій Кузьменко, який працює завідувачем амбулаторії загальної практики-сімейної медицини села Родниківка.

Віталій Сергійович надає первинну медичну допомогу жителям села Родниківка та щочетверга здійснює виїзд на Іванівську дільницю, де тимчасово відсутній лікар.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь